Dental Kompresör Alımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Dental kompresör, sessiz kompresör ve sessiz yağsız kompresör alırken dikkat etmemiz gereken en önemli detay aldığınız makinanın servis ve bakım işlerinin yapılıp yapılmadığından kesinlikle emin olmanızdır. Bir çok firma Çin üzerinden açık yada kapalı kompresörler getirerek herhangi bir servis imkanı olmadan satış yapmakta, ilk arızada sıkıntı olmaktadır. Bugüne kadar olan tecrübelerimize dayanarak Çin malı almış olduğunuz ürünlerin üzerinde kullanılan parçalar çok işlevsiz olup fazla çalışma durumunda çekvalf, emniyet valfi ve diğer parçaların hızlıca arızalandığı tespit edilmiştir. 

Dental kompresör, sessiz kompresör ve sessiz yağsız kompresörlerin marka olarak Dürr kompresör, Mgf kompresör ve cattani kompresör olarakta kaliteli, sağlam olan markalarıda bulunmaktadır fakat yine servis ve bakım olarak ülkemizde yetersiz kalmaktadırlar. Bu durumda Skomp olarak biz her zaman yanınızda bulunmaktayız. 

Sessiz ve yağsız kompresörler de üretimini yapmış olduğumuz S20, S60, S80 ve isteğinize özel tespit ederek yapacağımız modellerin her zaman arkasındayız. Ürünlerimiz italyan parçalar ile en kaliteli fiyat performansı vermektedir. 7/24 servis hizmetimiz ile hiç bir problem yaşamayacağınızın altını çizeriz. Referans ve www.sessizkomp.com üzerinden bilgi alabilir veya direkt bizi arayabilirsiniz. 

Yorum Yap